Camping Groenpark

Trekkershutten

Fietscamping & Trekkershutten

DSC00639Camping Groenpark is erkend door Toerisme Vlaanderen als fietsvriendelijk bedrijf. Bij ons vindt u alles wat fietsfanaten verlangen : overdekte fietskluizen, handige reparatiesets, een plaats om kledij te drogen en noem het maar op. Wij regelen ook graag uw fietsdagtochtjes in allerlei combinaties : auto en fiets, fiets en openbaar vervoer of enkel met de fiets. Wij helpen u ook graag met uw fietsplannen die wat verder reiken dan onze eigen streek : Klein-Brabant, de Leiestreek, Gent of de Vlaamse Ardennen.

Onze trekkershutten zijn opgenomen in het officiële circuit van trekkershutten die erkend worden door de Stichting trekkershutten in Nederland. Het zijn eenvoudige houten blokhutten die plaats bieden aan 4 personen. Ze beschikken over een tafel, stoelen, bedden, kookmogelijkheid, kleine koelkast en verwarming. Ideaal om van het campingleven te genieten zonder veel bagage of poespas . Enkel lakens en dekens of een slaapzak moet u zelf meebrengen.

Onze trekkershutten zijn ideaal gelegen in de nabijheid van onze “lappa”, een overdekte barbecueplaats in Zuid-Afrikaanse stijl. Elke trekkershut beschikt over een eigen picknicktafeltje. In de nabijheid vindt u eigentijds uitgeruste sanitaire voorzieningen met alle modern comfort.

Voor tarieven zie onze prijslijst

Interesse in een meerdaagse trektocht per fiets van hut naar hut ? Meer informatie over trekkershutten in Vlaanderen en Nederland vindt u op www.trekkershutten.nl

DSC_0666