Camping Groenpark

Hutten

Fietscamping & Hutten

DSC00639Camping Groenpark is erkend door Toerisme Vlaanderen als fietsvriendelijk bedrijf. Bij ons vindt u alles wat fietsfanaten verlangen : overdekte fietskluizen, handige reparatiesets, een plaats om kledij te drogen en noem het maar op. Wij regelen ook graag uw fietsdagtochtjes in allerlei combinaties : auto en fiets, fiets en openbaar vervoer of enkel met de fiets. Wij helpen u ook graag met uw fietsplannen die wat verder reiken dan onze eigen streek : Klein-Brabant, de Leiestreek, Gent of de Vlaamse Ardennen.

Het zijn eenvoudige houten blokhutten die plaats bieden aan 4 personen. Ze beschikken over een tafel, stoelen, bedden, kookmogelijkheid, kleine koelkast en verwarming. Ideaal om van het campingleven te genieten zonder veel bagage of poespas . Enkel lakens en dekens of een slaapzak moet u zelf meebrengen.

Onze hutten zijn ideaal gelegen in de nabijheid van onze “lappa”, een overdekte barbecueplaats in Zuid-Afrikaanse stijl. Elke hut beschikt over een eigen picknicktafeltje. In de nabijheid vindt u eigentijds uitgeruste sanitaire voorzieningen met alle modern comfort.

Tarieven op aanvraag

DSC_0666